۱۰ آذر ۱۴۰۰ ۱۰:۱۷
کد خبر: ۳۰۳۲۳۷

عطنا- در این برنامه دکتر سیدرضا سیدجوادین، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و رئیس کمیته منابع انسانی و رفتار سازمانی، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران در جلسه و تشکر از عوامل برگزاری همایش، این رویداد را بسیار مهم تلقی کرد و چالش‌هایی را که در عرصۀ مدیریت منابع انسانی در بخش دولتی وجود دارد از مهمترین موانع رشد سازمان‌ها معرفی کرد.

وی به برگزاری این همایش در عرصۀ مدیریتی کشور به‌ عنوان فرصتی برای تبادل نظر، گفت‌وگو و هم‌اندیشی نگاه کرد که امکان بهره‌گیری از دانش نظری مطرح شده در این عرصه و تجربه‌ی مدیران داخل و خارج از کشور را در غنا بخشیدن به کشور و ایجاد توسعه‌ای پایدار در آن فراهم می‌آورد.

پس از دکتر سیدجوادین، دکتر علاءالدین رفیع‌زاده به ایراد سخنرانی پرداخت و گزارشی را از انجمن جهانی اقتصاد ارائه داد که در مورد کسب‌وکارهای حاکم بر دنیا تا سال 2022 پیش‌بینی‌هایی را انجام داده است.

وی با اشاره به چهار تکنولوژی اصلی حاکم بر تمام فعالیت‌ها در دنیا اعم از اینترنت پرسرعت همراه، هوش مصنوعی، تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ، فناوری ابری و نیز بحث از تغییرات جغرافیایی و نقش مهم آن در آینده در زنجیره‌ی تولید را از جمله نکات مهم این گزارش به‌حساب آورده و بر لزوم تعریف مزرهای بین انسان و ماشین به‌عنوان یکی از نکات اصلی گزارش تاکید کرد؛ چرا که ظرفیت به‌کارگیری از نیروی ماشین و هوش مصنوعی در آینده نسبت به حال بیش از پیش خواهد بود.

معاون نوسازی ادارۀ سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین از ضرورت تعلیم کارمندان و تجدید دانش آن‌ها برای مشاغل جدید آینده تحت تاثیر فضایی که در نتیجۀ تغییرات تکنولوژیکی گفت و دانش سنتی را غیرپاسخگو در این زمینه توصیف کرد.

رفیع‌زاده به شش چالش اساسی در منابع انسانی بخش دولتی اشاره کرد و افزود: واقعیت این است که ما در مدیریت عملکرد و ارزیابی کارمندان و دستگاه‌ها به صورت عملیاتی عمل نکرده و نگاه کاربردی نداریم؛ قوانین وجود دارند اما دستگاه‌های اجرایی و مدیران منابع انسانی نسبت به اجرای آن بی‌تفاوتند. تحول در حوزه منابع انسانی  اراده می‌طلبد و باید از خود شروع کرد و سپس به جامعه تسری داد.

سپس راجر فِرای از کشور سوئیس، مدیرعامل نستله ایران، به‌عنوان مهمان خارجی این بخش در مورد رهبری در جهان پساکرونا به صحبت پرداخت.

پنل اول همایش به مرور تجارب مدیران منابع انسانی در دوران کرونا اختصاص یافت و فرشته امین، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، مریم افضلی، مدیرکل منابع انسانی هایپرمارکت‌های ماف‌پارس، علیرضا باقری ده‌آبادی، سید حامد حسینی‌نژاد، میلاد رفعتی و علی قاسم‌خانی میهمانان این بخش از برنامه بودند.

گفتنی است، در ادامۀ برنامه مقاله‌هایی با عنوان "تدوین شایستگی‌های فردی، گروهی و سازمانی کارشناسان ارشد مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی" و "نوآوری مدل مدیری ت منابع انسانی پایدار دیجیتال- مبتنی بر قابلیت‌های پویا" از سوی نویسندگان ارائه شد.

عطنا را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام                                              تلگرام

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است
یک استاد اقتصاد در گفتگو با عطنا:

فضای اقتصادی و سیاسی کشور به بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی دامن زده است/ بوروکراسی در ایران نفس اقتصاد را گرفته است

«اگر ما با حجم بالایی از این بیکاران مواجه هستیم، دلیل آن ضعف اقتصاد کشور همچون پایین بودن سرمایه‌گذاری، اقتصاد کوچک، فضای کسب و کار نامطلوب و ارتباط اقتصادی بد با دنیای خارج است.»
توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم
در گفتگوی اختصاصی با عطنا مطرح شد

توصیه‌های جواد صالحی اصفهانی به دولت سیزدهم

اتخاذ رویکری متعادل در تجارت مهم است. تجارت با چین اهمیت دارد ولی باید در محیطی رقابتی انجام گیرد. در این زمینه اروپا نقش مهمی دارد ولی روسیه چنین نیست، چراکه آنها هم مانند ایران صادرکنندۀ انرژی هستند
آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟
یک کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

آینده بازار بورس؛ اصلاحی یا ریزشی؟

اتفاق‌های چند ماه اخیر اثرات خود را بر قیمت نمادها در بازار سرمایه گذاشته‌ و به نظر می‌رسد در حال حاضر نیاز به یک اصلاح یا استراحت دارد. از این به بعد اگر قرار است شاهد روند متفاوتی باشیم باید منتظر اخبار...
راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

راهکارهایی برای مهار اَبَرتورم احتمالی در اقتصاد ایران

در صورت ادامه سوء مدیریت داخلی، تداوم تحریم ها و مشکلات مربوط به فقدان برنامه منسجم برای کنترل شیوع ویروس کرونا، امسال و سال های آتی، زنگ خطر شعله ورتر شدن تورم های بالاتر در اقتصاد ایران به صدا در خواهد...
اقتصاد
رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است
حجت الاسلام علی بنایی در گفتگو با عطنا؛

رویکرد دانش بنیان یاری‌گر اقتصاد ایران است

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی معتقد است دستگاه های دولتی با استفاده از مشوق های لازم می‌توانند صنایع و شرکت های بزرگ را به سمت فعالیت های دانش بنیان و حمایت از آن ها سوق دهند.
پر بازدیدها
آخرین اخبار