۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ۱۵:۵۸
کد خبر: ۱۷۲۳۶۳
نشست «ابعاد نظری و رویکردهای کلان در حوزه اقتصاد مقاومتی» در دانشکده حقوق

نشست «ابعاد نظری و رویکردهای کلان در حوزه اقتصاد مقاومتی» در قالب همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست» در دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد.


به گزارش عطنا، همایش «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال از منظر علم حقوق و سیاست» با حضور رئیس دانشگاه علامه طباطبائی و معاون پژوهشی این دانشگاه و استادان و پژوهشگران رشته‌های مختلف یکشنبه، ۲۹ بهمن در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.


در پنل اول این همایش نشستی با موضوع «ابعاد نظری و رویکردهای کلان در حوزه اقتصاد مقاومتی» برگزار شد.

در این نشست، دکتر سیدرضا موسوی‌نیا، استادیار روابط بین‌الملل دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «ساخت اجتماعی مفهوم اقتصاد مقاومتی به مثابه یک گفتمان»، دکتر عباسعلی رهبر، دانشیار علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «منطق درونی سازه‌های سیاسی موثر بر اقتصاد مقاومتی»، دکتر فائز دین‌پرست، استادیار علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «اقتصاد مقاومتی: پایان یا بازتولید تشتت»، دکتر کوروش کاویانی، دانشیار حقوق خصوصی و اقتصادی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «وظیفه حقوقدان در تحقق اقتصاد مقاومتی»، دکتر غلام‌نبی فیضی چکاب، دانشیار حقوق خصوصی و اقتصادی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «جایگاه اقتصاد مقاومتی و تولید ملی در قراردادهای تامین مالی بین‌المللی ایران» و دکتر حمید صالحی، دانشیار علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی با موضوع «پایش اصلاحی اقتصاد مقاومتی و نقش بنیادی سیاست‌گذاری در تولید و اشتغال» ارائه مقاله داشتند.


گزارش تصویری را در ادامه می‌بینید؛



 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
مطالب دیگر
مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟
بررسی قوانین اینترنت در کشورهای دیگر (3)

مدیریت فضای مجازی در ترکیه و امارات چگونه است؟

چندین سال است که در امارات کلیه سرویس‌های انتقال صوت با پروتکل اینترنت ممنوع بوده و برنامه‌هایی مانند واتس اپ، وایبر، تانگو، فیسبوک مسنجر، ایمو، لاین، کیک مسنجر، تلگرام و فیس تایم مسدود هستند.
استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید
گفتگوی اختصاصی عطنا با هوندا فَن

استاد دانشگاه شانگهای از برجام و روابط ایران و چین می‌گوید

دنیای کنونی نسبت به جهان 2006-2010 تغییرات زیادی کرده است؛ این امر بر توسعه برخی از روابط بین المللی هم تاثیر گذاشته است. من شخصا فکر می کنم بهترین نتیجه برای ایران این است که این مسئله را در اسرع وقت...
علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟
یک استاد دانشگاه در گفتگو با عطنا بررسی کرد

علت افزایش مهاجرت در میان نخبگان چیست؟

یک استاد دانشگاه معتقد است: «نوسانات وضعیت اقتصادی و نداشتن امید به حل مشکلات که دلیل مهاجرت است با جوان‌گرایی و به کارگیری نسل جوان در ساختار‌های نظام کشور باعث پویایی و کاهش مهاجرت می‌شود.»
در افغانستان چه خبر است؟
ملازهی در گفتگو با عطنا بررسی کرد

در افغانستان چه خبر است؟

يك کارشناس مسائل افغانستان معتقد است: «طالبان می‌کوشد تا با حملات نظامی سهم بیشتری از قدرت در افغانستان را به خود اختصاص دهد؛ در حالی که در ایران یک ارزیابی واقع بینانه از تحولات افغانستان وجود ندارد.»
پر بازدیدها
آخرین اخبار