۲۲ تير ۱۳۹۹ ۱۲:۳۸
کد خبر: ۲۹۶۲۹۲
دکتر شجاع احمدوند

معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی گفت: در سال‌های گذشته آموزش‌های مجازی ۷۰ درصد به نسبت آموزش‌های حضوری از دانشجویان پول می‌گیرند، اما خصلت  آموزش مجازی به این صورت بود که تعداد ثبت نام دانشجویان ۸۰ الی ۱۰۰ نفر بود و پول دریافتی واقعا وحشتناک بود، اما در حال حاضر معدل حضور دانشجویان در کلاس‌های مجازی ۱۲ الی ۱۳ نفر بوده است؛ چرا که در دوره دکتری ۳ الی ۵ نفر، ارشد ۷ الی ۸ نفر و در دورi کارشناسی ۲۵ الی ۳۰ نفر شرکت می‌کردند که با این عدد دریافتی دیگر آن شهریه ۷۰ درصد روزانه مشکلی نخواهد داشت.


به گزارش عطنا و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، شجاع احمدوند گفت: آزمون جامع دکتری در دانشگاه علامه طباطبائی در شهریور ماه برگزار می شود و تاکنون هیچ تغییری در برنامۀ زمانی آن انجام نشده است.


او افزود: اگر شرایط ویروس کرونا حاد شود و دیگر این وضعیت قابل تغییر نباشد با تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا می‌توانیم زمان برگزاری آزمون جامع دکتری را تغییر دهیم.


معاون آموزشی دانشگاه علامه‌طباطبائی تصریح کرد: همچنین در تاریخ ۱۹ و ۲۰ تیرماه یعنی روز‌های پنج شنبه و جمعه آزمون زبان در این دانشگاه برای داوطلبان آزمون جامع دکتری با شرایط خوب برگزار شد؛ چرا که دانشجویان تا آزمون جامع زبان را امتحان ندهند، نمی‌توانند برای آزمون جامع دکتری حاضر شوند.



تلفیقی بودن ترم جدید در دانشگاه علامه‌طباطبائی

احمدوند درباره برنامه ریزی برای شروع ترم تحصیلی جدید گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده در دانشگاه علامه طباطبایی، قصد داریم تا آموزش‌ها را به صورت تلفیقی یعنی مجازی و حضوری برگزار کنیم، برای مثال دانشجویان تمامی مقاطع تحصیلی یعنی دانشجویان دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی ۸ هفته اول ترم جدید را به صورت حضوری آموزش می‌بینند و بعد از ۸ هفته دانشجویان حضوری با دانشجویان مجازی جابه جا می‌شوند تا در ۸ هفته دوم ترم جاری دانشجویانی که در دوره اول مجازی آموزش دیدند به دانشگاه آمده و با دریافت خوابگاه و برای آموزش‌های حضوری آماده شوند.


معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه ورودی‌های جدید این دانشگاه در نیمه دوم قرار می‌گیرند، تاکید کرد: حدود یک هزار و 200 نفر از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی سالانه پذیرش می‌شوند که امسال به علت شرایط نا به سامان کشور در نیمه دوم در دانشگاه حضور می‌یابند.


احمدوند درباره کاهش شهریه دانشجویان شبانه در ترم جدید گفت: ترم‌های حضوری قبل در دانشگاه علامه طباطبایی به صورت حضوری تنها ۱۲ جلسه تشکیل می‌شد، اما در نیم سال جاری ما شاهد برگزاری ۱۶ جلسه کامل از کلاس‌ها بودیم و شاید تنها تعداد محدودی از کلاس‌ها با زمان ۵ الی ۱۰ دقیقه در تمام جلسات با قطعی رو به رو بود، اما تمامی کلاس‌های مجازی در سامانه به خوبی برگزار شدند.



رضایت استادان دانشگاه علامه‌طباطبائی از برگزاری کلاس‌های مجازی

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: استادان دانشگاه علامه طباطبائی بعد از برگزاری آزمون‌های مجازی و اتمام کلاس‌ها از دانشگاه تشکر کردند، با این حال منکر مشکلات نیستیم؛ چرا که مجازی برگزار کردن کلاس‌ها تجربه اول مان بود و با همین تجربه کارمان بسیار عالی و درخشان انجام شد؛ بنابراین همان چیزی که دانشجو درخواست کرده بود را تا حد توان تامین کردیم.


احمدوند اظهار کرد: برخی از استادان حتی به دانشگاه بازخورد دادند که مجازی برگزار کردن کلاس‌ها برای ما عملکرد بهتری داشت و توانستیم محتوی را منظم‌تر کرده و آن را با درست کردن پاور پوینت و ... ارتقا ببخشیم و با این حال کلاس‌های حضوری باعث هدر رفتن وقت استادان و دانشجویان می‌شد، اما کلاس‌های مجازی از این کار جلوگیری کرد.


او گفت: برای مثال، اگر تعداد صفحات کلاس‌های درس به صورت حضوری تنها ۵ صفحه می‌شد به صورت مجازی توانستیم حدود ۱۶ صفحه به تدریس بپردازیم و هیچ موردی برای هدر رفتن وقت وجود نداشت و با این حال دانشگاه از شهریه دانشجویان برای حقوق اساتید، کمی برای خوابگاه و تغذیه گرفته می‌شود و هزینه‌هایی مانند ۵۰۰ الی ۶۰۰ میلیون یا حتی هزینه‌های میلیاردی برای تامین امکانات سرور انجام شد و به همین ترتیب قصدی برای کاهش شهریه دانشجویان شبانه در ترم تحصیلی جدید نداریم.


وی تصریح کرد: حدود ۱۵ الی ۲۰ درصد برای دانشجویان شبانه در ترم تحصیلی جدید تخفیف در نظر گرفته ایم و با موافقت نهایی هیئت امنا حتماً این کار را عملی خواهیم کرد، اما بیشتر از آن را به هیچ عنوان نمی‌توانیم کاهش دهیم.


احمدوند ادامه داد: در سال‌های گذشته آموزش‌های مجازی ۷۰ درصد به نسبت آموزش‌های حضوری از دانشجویان پول می‌گیرند، اما خصلت  آموزش مجازی به این صورت بود که تعداد ثبت نام دانشجویان ۸۰ الی ۱۰۰ نفر بود و پول دریافتی واقعا وحشتناک بود، اما در حال حاضر معدل حضور دانشجویان در کلاس‌های مجازی ۱۲ الی ۱۳ نفر بوده است؛ چرا که در دوره دکتری ۳ الی ۵ نفر، ارشد ۷ الی ۸ نفر و در دورi کارشناسی ۲۵ الی ۳۰ نفر شرکت می‌کردند که با این عدد دریافتی دیگر آن شهریه ۷۰ درصد روزانه مشکلی نخواهد داشت.


معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی درباره شهریه دانشگاه علامه طباطبائی به نسبت دیگر دانشگاه‌ها گفت: شهریه دانشگاه علامه طباطبایی شهریه دانشگاه علامه طباطبایی همیشه به نسبت دیگر دانشگاه‌های دولتی مانند تهران، شهید بهشتی و... کمتر بوده است و این دانشگاه به هیچ عنوان نباید با دانشگاه‌های غیر دولتی همانند آزاد، پیام نور، غیر انتفاعی و ... مقایسه شود.


احمدوند گفت: دانشگاه علامه طباطبائی مخارج زیادی دارد و کیفیت آموزش آن به نسبت دیگر دانشگاه‌های غیر دولتی بسیار بسیار بالاتر است و به اینصورت نمی‌توانیم آن را با این گونه دانشگاه‌ها مقایسه کنیم و شهریه دانشگاه ما باید با دانشگاه‌های برتر و هم تراز مانند تهران یا شهید بهشتی مقایسه شود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار