۰۷ مهر ۱۳۹۴ ۲۲:۵۲
کد خبر: ۲۱۳۲۸

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی باشگاه خبری علامه طباطبائی (عطنا) مراسم اختتامیه طرح گنجینه عاشورایی امروز در سالن شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد. در ابتدای این مراسم که با حضور دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه، دکتر رحیم زاده مدیرکل دفتر سیاست گذاری وزات علوم و دکتر ذکیانی معاون فرهنگی دانشگاه برگزار شد، مستند زندگی شهید دکترمحمود رفیعی استاد دانشگاه علامه پخش شد و در پایان آن تندیس یادبودی به پسر این شهید بزرگوار داده شد.


IMG_5100


در ادامه برنامه دکتر حسین سلیمی با بیان اینکه معنی زندگی ما بودن در کنار دانشجویان است، گفت: در کوران کارهای اجرایی که بسیار آزار دهنده و سخت است تنها چیزی که به ما تسلی می دهد این است که در حال فراهم کردن شرایطی هستیم تا دانشجویان بتوانند در فضای آرام به فعالیت بپردازند.


وی با بیان این که ما آن طور که باید، یاد و خاطره شهدا و جانبازان را گرامی نگه نمی داریم، گفت: تلاش می کنیم که فضایی فراهم شود تا دانشجویانی که ارزش های دفاع مقدس را درک می کنند از این ارزش ها پایداری کنند.


IMG_5146


دانشگاه باید در بازسازی محتوای دفاع مقدس پیشرو باشد


دکتر رحیم زاده مدیر کل دفتر سیاست گذاری فرهنگی وزارت علوم در ادامه به بیان مطالبی در رابطه با ویژگی های اخلاقی و صفات ارزنده ی دکتر رفیعی پرداخت و گفت: سرمایه جنگ یک سرمایه عزیز و غیرقابل جایگزین است که دکتر رفیعی علاوه بر فضیلت جانبازی، فضیلت های دیگر نیز به آن افزود و از سرمایه ی معنوی که در جنگ کسب کرده بود برای کسب سرمایه ای دیگر نیز استفاده کرد.


وی با بیان این که ما نیازمند به روزکردن و بازسازی محتوای دفاع مقدس هستیم، گفت: دانشگاه ها باید در بازسازی و به روز کردن گفتمان اصلی دفاع مقدس نقش پیشرو داشته باشند.


IMG_5117


در بخش بعدی این مراسم مستند آن بیست و سه نفر، که کتاب آن نیز توسط احمد یوسف زاده یکی از این بیست و سه رزمنده نوشته شده است، پخش شد.


خواجویی یکی از این رزمندگان در رابطه با اسارت شان گفت: وقتی که عملیات بیت المقدس در 10 اردیبهشت 61 صورت گرفت، صدام گفت احساس می کنم ایرانی ها خرمشهر را آزاد می کنند به همین دلیل تصمیم گرفت که تبلیغاتی راه بیاندازد و به نوعی روی شکست خود سرپوش بگذارد.


وی با بیان اینکه ما بیست و سه نفر سن کمی داشتیم و همه بین 13 تا 18 سال بودیم، گفت: ما را به کاخ صدام بردند در آنجا به ما گفتند که تصمیم گرفته ایم شما را از فرانسه به ایران بفرستیم. و وقتی ما مخالفت کردیم ما را به زندان بردند.


IMG_5176


خواجویی در ادامه گفت: در زندان ما به مدت 5 روز اعتصاب غذا کردیم. در روز چهارم دو نفر از بچه ها به حالت کما رفتند که آنها را به بیمارستان بردند تا اینکه در روز پنجم فرمانده آمد و گفت که آماده شوید و به اردوگاه بروید.


محمدی یکی دیگر از این رزمندگان نیز با بیان اینکه دشمن تمهیدات گسترده ای برای محکومیت نظام ما اندیشیده بود، گفت: صدام می خواست به جهانیان القا کند که ایران اطفال را برای جنگ فرستاده است و ما نیز در واقع بین سه ضلع کفر و نفاق و خیانت گیر کرده بودیم. در نهایت نیز با مقاومت ما بیست و سه نفر مواجه شدند و نتیجه روحی شد که در تاریخ ماند و باعث افتخار کشور شد.


در پایان مراسم دکتر ذکیانی با اهدای تندیس یادبود به رزمندگان حاضر در نشست از جانفشانی و ایثارگری های آنان تقدیر نمود و همچنین مراسم قرعه کشی اهدای جوایز مسابقه کتابخوانی نیز برگزار شد.


 IMG_5244 IMG_5224 IMG_5264

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* captcha:
* نظر:
پر بازدیدها
آخرین اخبار